Prosthesis anggota awak luhur

  • High Quality Of Upper limbs prosthesis

    Kualitas luhur prosthesis anggota awak luhur

    Pausahaan 1-Our mangrupakeun supplier profésional rupa-rupa prosthetics na orthotics pikeun leuwih 10 years.We gaduh ourself casting pabrik, pabrik Mesin CNC, ngumpul workshop jeung Téhnologi Panalungtikan sarta Pangwangunan Cente, sangkan bisa ngadalikeun harga ongkos kacida alusna! Janten urang tiasa nyayogikeun anjeun kualitas pangsaéna, harga pangsaéna sareng jasa saatos jual pangsaéna
    2- Kualitas produk urang dijamin. Éta sadayana nganggo sertipikat CE, ISO sareng Cina pikeun produk méical ékspor.
    3- Harga rata-rata 10% ~ 20% langkung handap tina pesaing anu sanés.
    4- Inventaris anu ageung ngamungkinkeun kami pikeun ngirim pesenan anjeun langsung
    5- Karyawan urang sadayana sanggup sareng profésional. Aranjeunna tiasa nawiskeun anjeun Palayanan Sopan Seger.
    6- Urang kapal sakuliah dunya.

    guimojpg