Prosthetic Joint

  • mechanical  joint  For Above Knee Or Knee Disarticulation

    gabungan mékanis Pikeun Luhur Dengkul Atawa Dengkul Disarticulation

    3K05 Tunggal Axis Knee Joint Jeung Konci Manual

    • Konci manual kabel kaasup
    • Bantuan extension terpadu
    • bagian pangropéa sadia on pamundut

    3K01-02 4 Bar Mechanical dengkul Joint

    • flexion jurus adjustable nepi ka 12 derajat pikeun kaamanan maksimum salila jurus
    • flexion adjustable jeung extension
    • Kabéh sumbu kalawan diwangun-di bearing
    • Ditujukeun pikeun disarticulation luhur dengkul atanapi dengkul
    • Pigura alloy aluminium Superlight jeung beungkeut dijieunna tina alloy pesawat
    • Cocog jeung pamaké K1-K2
  • Pneumatic knee joint Aluminuim alloy

    Pneumatic dengkul gabungan Aluminium alloy

    Kalayan kontrol ayun sareng pigura superlight, gabungan dengkul ieu ngamungkinkeun gerakan leumpang anu mulus. Kalayan desain pneumatik, sareng paling cocog pikeun kasus anu peryogi tingkat kagiatan sedeng sareng stabilitas anu luhur.

    Fitur:

    • flexion adjustable bebas sarta extension, cocog pikeun penderita tingkat aktivitas luhur
    • Kantétan proksimal gaduh adjustment rotasi
    • Kabéh sumbu kalawan diwangun-di bearing
    • Ditujukeun pikeun disarticulation luhur dengkul atanapi dengkul
    • Pigura alloy aluminium Superlight jeung beungkeut dijieunna tina alloy pesawat
    • Cocog jeung pamaké K2-K3
  • Hydraulic knee joint design of double hydraumatic

    Desain gabungan dengkul hidrolik tina hidrolik ganda

    DIDAMEL DI CINA
    The Knee Joint teh Double Hydraumatic Knee munggaran dijieun di Cina. Panalungtikan sarta pamekaran ku sorangan. Bahanna aluminium pesawat, beurat totalna 850g. éta pisan deft. Kusabab desain tinangtu hidrolik ganda, éta tiasa nyaluyukeun kana laju leumpang. The Double Hydraumatic Knee Joint bisa adaptasi jeung lamping, stairway, bying sapédah jsb ...