Kosmétik prostétik / parabot / bahan

  • Prosthetic cosmetic  /tools / materials

    Kosmétik prostétik / alat / bahan

    6C01 AK Cosmetic Foam Cover (pre-shape)
    Panutup busa awét saluhureun dengkul sateuacanna ieu ngamungkinkeun kalenturan dengkul 30 °.
    busa awét
    Pra-ngawangun
    Warna kulit
    Sadia pikeun duanana sisi kénca jeung katuhu jeung varying kuriling
    pak vakum sadia

    6C08 PE EVA Busa Kosmétik (tahan cai)
    busa awét
    Teu kabentuk
    Warna kulit
    Ukuran: 160 x 160 x 480 mm / 130 x 130 x 480 mm
    pak vakum sadia

    PS PVA leungeun baju
    Bentuk kerucut pikeun résin laminating akrilik sareng poliéster
    Leyur cai
    ketebalan 0,08 mm
    10pcs per pakét
    Sadia dina rupa-rupa dimensi