Produk

  • Prosthetic Adapter  (Artifical limbs parts)

    Adaptor Prostétik (bagian anggota awak jieunan)

    Kamampuhan suplai: 1000 Piece / Potongan per Bulan

    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    1. kantong plastik bungkusan
    2. packing karton
    3.palletizing

    5d6905ff

     

  • Knee Hinge Orthopaedics Component (KAFO Application)

    Komponén Ortopedi Engsel Dengkul (Aplikasi KAFO)

    Kamampuhan suplai

    500 Potongan / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    1. kantong plastik bungkusan
    2. packing karton
    3.palletizing
    Palabuhan: Tianjin, Beijing

    Bungkusan & Pangiriman

    rtjpg

     

  • Prosthetic cosmetic  /tools / materials

    Kosmétik prostétik / alat / bahan

    6C01 AK Cosmetic Foam Cover (pre-shape)
    Panutup busa awét saluhureun dengkul sateuacanna ieu ngamungkinkeun kalenturan dengkul 30 °.
    busa awét
    Pra-ngawangun
    Warna kulit
    Sadia pikeun duanana sisi kénca jeung katuhu jeung varying kuriling
    pak vakum sadia

    6C08 PE EVA Busa Kosmétik (tahan cai)
    busa awét
    Teu kabentuk
    Warna kulit
    Ukuran: 160 x 160 x 480 mm / 130 x 130 x 480 mm
    pak vakum sadia

    PS PVA leungeun baju
    Bentuk kerucut pikeun résin laminating akrilik sareng poliéster
    Leyur cai
    ketebalan 0,08 mm
    10pcs per pakét
    Sadia dina rupa-rupa dimensi

  • mechanical  joint  For Above Knee Or Knee Disarticulation

    gabungan mékanis Pikeun Luhur Dengkul Atawa Dengkul Disarticulation

    3K05 Tunggal Axis Knee Joint Jeung Konci Manual

    • Konci manual kabel kaasup
    • Bantuan extension terpadu
    • bagian pangropéa sadia on pamundut

    3K01-02 4 Bar Mechanical dengkul Joint

    • flexion jurus adjustable nepi ka 12 derajat pikeun kaamanan maksimum salila jurus
    • flexion adjustable jeung extension
    • Kabéh sumbu kalawan diwangun-di bearing
    • Ditujukeun pikeun disarticulation luhur dengkul atanapi dengkul
    • Pigura alloy aluminium Superlight jeung beungkeut dijieunna tina alloy pesawat
    • Cocog jeung pamaké K1-K2
  • Pneumatic knee joint Aluminuim alloy

    Pneumatic dengkul gabungan Aluminium alloy

    Kalayan kontrol ayun sareng pigura superlight, gabungan dengkul ieu ngamungkinkeun gerakan leumpang anu mulus. Kalayan desain pneumatik, sareng paling cocog pikeun kasus anu peryogi tingkat kagiatan sedeng sareng stabilitas anu luhur.

    Fitur:

    • flexion adjustable bebas sarta extension, cocog pikeun penderita tingkat aktivitas luhur
    • Kantétan proksimal gaduh adjustment rotasi
    • Kabéh sumbu kalawan diwangun-di bearing
    • Ditujukeun pikeun disarticulation luhur dengkul atanapi dengkul
    • Pigura alloy aluminium Superlight jeung beungkeut dijieunna tina alloy pesawat
    • Cocog jeung pamaké K2-K3
  • Hydraulic knee joint design of double hydraumatic

    Desain gabungan dengkul hidrolik tina hidrolik ganda

    DIDAMEL DI CINA
    The Knee Joint teh Double Hydraumatic Knee munggaran dijieun di Cina. Panalungtikan sarta pamekaran ku sorangan. Bahanna aluminium pesawat, beurat totalna 850g. éta pisan deft. Kusabab desain tinangtu hidrolik ganda, éta tiasa nyaluyukeun kana laju leumpang. The Double Hydraumatic Knee Joint bisa adaptasi jeung lamping, stairway, bying sapédah jsb ...

  • Adult Polyurethane  Foot-Lower Limbs Parts

    Sawawa Polyurethane Foot-Lower anggota awak

    1F01: Sach Foot
    1F02:Suku Dinamis Sumbu Tunggal
    1F03: Double Axis Dynamic Foot
    1F04: Serat Karbon Foot Shell
    1F06: Énergi Panyimpen Sach Foot

  • Adult Carbon Fiber Foot-Lower Limbs Parts

    Sawawa Serat Karbon Suku-Turunkeun Anggota Badan

    1.  Pinuh Length Toe Lever
    2.  Beulah Toe
    3.  Analisis Unsur Wates
    4.  Tés mékanis
    5.  Gait alam
    6.  Ngurangan kacapéan
    7.  Kontrol effortless tina ankle salila fase sikep
    8.  Kurang tekanan dina tonggong handap
  • Prosthetics For Kids  Artifical limbs part

    Prosthetics Pikeun Kids bagian anggota awak jieunan

    Kauntungan:
    Pausahaan 1-Our mangrupakeun supplier profésional rupa-rupa prosthetics na orthotics pikeun leuwih 10 years.We gaduh ourself casting pabrik, pabrik Mesin CNC, ngumpul workshop jeung Téhnologi Panalungtikan sarta Pangwangunan Cente, sangkan bisa ngadalikeun harga ongkos kacida alusna! Janten urang tiasa nyayogikeun anjeun kualitas pangsaéna, harga pangsaéna sareng jasa saatos jual pangsaéna
    2- Kualitas produk urang dijamin. Éta sadayana nganggo sertipikat CE, ISO sareng Cina pikeun produk méical ékspor.
    3- Harga rata-rata 10% ~ 20% langkung handap tina pesaing anu sanés.
    4- Inventaris anu ageung ngamungkinkeun kami pikeun ngirim pesenan anjeun langsung
    5- Karyawan urang sadayana sanggup sareng profésional. Aranjeunna tiasa nawiskeun anjeun Palayanan Sopan Seger.
    6- Urang kapal sakuliah dunya.

    5d6905ff

  • High Quality Of Upper limbs prosthesis

    Kualitas luhur prosthesis anggota awak luhur

    Pausahaan 1-Our mangrupakeun supplier profésional rupa-rupa prosthetics na orthotics pikeun leuwih 10 years.We gaduh ourself casting pabrik, pabrik Mesin CNC, ngumpul workshop jeung Téhnologi Panalungtikan sarta Pangwangunan Cente, sangkan bisa ngadalikeun harga ongkos kacida alusna! Janten urang tiasa nyayogikeun anjeun kualitas pangsaéna, harga pangsaéna sareng jasa saatos jual pangsaéna
    2- Kualitas produk urang dijamin. Éta sadayana nganggo sertipikat CE, ISO sareng Cina pikeun produk méical ékspor.
    3- Harga rata-rata 10% ~ 20% langkung handap tina pesaing anu sanés.
    4- Inventaris anu ageung ngamungkinkeun kami pikeun ngirim pesenan anjeun langsung
    5- Karyawan urang sadayana sanggup sareng profésional. Aranjeunna tiasa nawiskeun anjeun Palayanan Sopan Seger.
    6- Urang kapal sakuliah dunya.

    guimojpg