A lanceukna di Qingdao maké suku prosthetic ngajalankeun seuneu video sakuliah Internét! Ieu sumanget juang!

Anyar-anyar ieu,

A lanceukna di Qingdao maké suku prosthetic ngajalankeun seuneu video sakuliah Internét! Ieu sumanget juang!

Dina 18 Méi

Di Sakola Olahraga Qingdao

Lalaki jeung leg prosthetic ngajalankeun kalawan batur Anjeunna Li MAO da

Dilahirkeun di 1988, Li Maoda asalna hiji lalaki kuat-bodied anu resep olahraga saprak budak leutik, utamana alus dina ngajalankeun. Taun 2009, suku katuhu li diseret kana mixer parahu pengerukan salami dua satengah jam kusabab kacilakaan, sareng teu aya deui jalan pikeun nyalametkeun anjeunna. Anjeunna ningali suku katuhuna anu rusak ngagantung dina gear hareup

Saatos nyalametkeun rumah sakit, kahirupan Li MAO disalametkeun, tapi anjeunna kaleungitan suku katuhu salamina

Li nyarios yén dina titik panghandapna, paman anu ngurus pamajikanana di rumah sakit masihan anjeunna harepan deui. "Anjeunna ogé diamputasi, tapi anjeunna henteu ngan ukur tiasa ngurus dirina tapi ogé ngurus pamajikanana anu gering saatos nganggo suku palsu. Anjeunna tiasa ngalakukeun éta, sareng kuring ogé tiasa." ceuk Big Li Mao

Pasang prosthesis sareng nangtung deui

Li MAO gélo leumpang jeung kasampak kawas jalma normal iwal ti pincang

Kusabab kaséhatan alus, anjeunna diwanohkeun ka tim olahraga cacad di Beijing ku nu boga pabrik leungeun prosthetic, sarta mimiti latihan Anggar korsi roda.

Lajeng anjeunna datang kana kontak jeung prosthesis olahraga

Barina ogé, éta lain leg sorangan, ngan anjeunna terang nyeri latihan, Li MAO ngadawuh: "sabab gerakan beban leg prosthetic teu nyaman, sakapeung bakal megatkeun kesang usum panas, kulit kesang soaked, bakal megatkeun."

Allah maparin ganjaran ka jalma-jalma anu ikhtiar. Dina April 2014, Li Mauda meunang MEDALS emas dina acara 100-méteran jeung 200-méteran dina Kejuaraan Lagu jeung Lapang Nasional pikeun Cacad. Dina Séptémber 2015, anjeunna meunang emas deui dina acara 200-méteran kelas T42, sarta nyetel rekor nasional anyar.

"Ngubaran hiji anggota awak prosthetic salaku bagian tina awak anjeun," ceuk Li. "Tong nganggap éta salaku anggota awak prostétik, sareng henteu ngagaduhan tekanan mental. Cacad sanés hal anu utama, cacad méntal mangrupikeun cacad anu nyata.

Anjeunna mangrupikeun prajurit sabeulah anu terhormat anu ngajalankeun pikeun ngéléhkeun anu teu mungkin

Pasihan anjeunna jempol!

r


waktos pos: Aug-26-2021