A amputee 10 taun heubeul ti Chula Vista celebrates meunang prosthetic leg ngajalankeun anyar

img1.cache.netease

Puluhan atlit anu ditantang sacara fisik parantos nampi kasempetan anyar pikeun latihan. The Challenge Athlete Foundation host klinik ngajalankeun di Mission Bay on Sabtu isuk. Aya atlit tina sagala umur. Seueur anu murangkalih, anu anggota awakna dipotong atanapi dilahirkeun kalayan cacad fisik.

Klinik Saptu munggaran nunjukkeun leg prosthetic énggal ka Jonah Villamil anu umurna 10 taun ti Chula Vista. Prosthesis dibayar ngaliwatan hibah ti Challenge Athlete Foundation.
Sababaraha menit sanggeus narima prosthesis anyar na, Yunus jeung tilu lanceukna lumpat dina jukut.
"Kusabab anjeunna gering pisan, awakna janten shock septic. Organna gagal, sareng aranjeunna nyarios ka urang yén anjeunna masih gaduh 10% kasempetan salamet, ”saur indung John Roda Villamir.
Yunus salamet tina cangkok sungsum tulang lanceukna, tapi panyakit éta maéhan jaringan tulang dina suku John.
“Jonah kakara milu pasanggiri jiu-jitsu. Kami teu ngarti.'Anjeunna cageur. Kumaha anjeunna tiasa gering kitu?'" ceuk Roda Villamir.
Kolotna Yunus ragu-ragu pikeun nangtukeun tanggal amputasi. Yunus anu ngadorong kolotna pikeun netepkeun tanggal operasi.
"Anjeunna hoyong éta dina ulang tahun na. Anjeunna hoyong kéngingkeun éta dina ulang taun lanceukna. Anjeunna hoyong ngalakukeun ieu supados anjeunna tiasa janten anu pangsaéna, ”saur Roda Villamir.
Salian ti meunang prosthesis anyar, manéhna ogé narima instruksi ngeunaan cara ngajalankeun jeung leumpang. The Challenged Athletes Foundation parantos ngabantosan seueur jalma pikeun ngajalankeun suku. Ieu mangrupikeun barang anu henteu katutupan ku asuransi sareng biayana tiasa antara AS $ 15,000 sareng AS $ 30,000.
"Seueur murangkalih ngan ukur hoyong lumpat. Anjeun tiasa ningali. Sadaya anu aranjeunna hoyong laksanakeun nyaéta kaluar sareng aktip, sareng kami hoyong masihan aranjeunna cara pikeun aktip dina laju sareng kagancangan anu dipikahoyong, ”saur anu nangtang Travis Ricks, diréktur proyék yayasan.
Kusabab geringna, suku Yunus anu sanés tiasa diamputasi. Pikeun ayeuna, anjeunna parantos nunjukkeun yén bahkan tatu anu paling parah henteu tiasa ngalambatkeun anjeunna.


waktos pos: Nov-11-2021