Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika masang orthosis prosthesis leg

Mecenghulna anggota awak jieunan mangrupa hal senang pikeun amputees, nulungan aranjeunna ngajawab loba masalah hirup. Prostheses Zhongkang sareng alat orthopedic ngenalkeun yén jalma henteu kedah calik dina korsi roda saatos masang anggota awak buatan, sareng aranjeunna tiasa leumpang nyalira saatos latihan rehabilitasi anu leres. Ku alatan éta, pikeun amputees, hal anu penting pisan pikeun masang prosthesis cocog, sarta aya ogé loba hal merlukeun perhatian nalika maké prosthesis. Sakali aya masalah dina maké prosthesis, urang kudu ngahubungan Zhongkang prosthesis Rehabilitation Center dina jangka waktu pikeun nyegah tunggul nu menyakiti deui. Salajengna, prosthesis na orthosis Zhongkang bakal ngabejaan Anjeun tentang hal anu penderita kudu nengetan nalika masang prosthesis leg na orthosis.

2. Pasén kudu nengetan adaptability rongga panarimaan prosthesis

Pasén kudu salawasna nengetan warna kulit jeung karuksakan status tina beurat-bearing bagian tina ligament iliac dina leg bearing rongga. Mun aya nyeri atra tur redness kulit abnormal, rohangan panarimaan kudu repaired geuwat, disebutkeun eta bakal mawa karuksakan hébat kana kulit. Aya celah dina tungtung handap rongga tarik pingping, anu sering nyababkeun kulit tungtung tunggul janten teuas sareng hideung. Dina hal ieu, dahan sésana jeung rohangan muka kudu dirampa tuntas pikeun ngaronjatkeun karuksakan kana kulit.

3, prosthetic dahan residual dahan adhesion tapak tatu

Kulit napel kana tulang suku, sarta tatu dina tunggul aya dina tulang, jadi kulit bakal gampang scraped jeung tapak tatu bakal scratched, sarta tatu nu hésé pisan cageur. Dina hal ieu, perhatian kudu dibayar ka adaptasi rongga, bahan dipaké dina bushes lemes, sarta kadangkala bedah plastik basajan tur grafts kulit diperlukeun pikeun gerakan kulit hadé.


waktos pos: Jun-03-2019