FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Dupi abdi tiasa nyitak logo dina produk?

nuhun, logo ieu dicitak ku laser, tapi dina kaayaan anu kuantitas leuwih ti 50pcs.

Kumaha carana abdi tiasa meunang katalog?

Mangga ngarasa Luncat ka ngirim kuring hiji Email atawa whatsapp kuring pikeun meunangkeun katalog atawa Anjeun bisa ngundeur katalog ti bar menu wensite.

Iraha waktos pangiriman anjeun?

Biasana urang bakal ngatur kiriman dina 2-5 poé.

Naon istilah pangiriman anjeun?

Kami nampi EXW, FOB, CIF jsb. Anjeun tiasa milih anu mana anu paling cocog sareng mujarab pikeun anjeun.

Naon anu urang tiasa laksanakeun upami urang mendakan masalah kualitas atanapi kuantitas nalika nampi barang?

Punten kirimkeun kami poto sareng bukti pidéo, kami bakal ngadamel solusi anu nyugemakeun dina 24 jam pikeun konfirmasi masalah.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang. Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur. Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa ditagihkeun biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang. Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung. Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?