Tentang Kami

8c0fda2d77b1580ed271b12f10a83a0

Hebei Baisite Prosthetic Orthotic Technology Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional dina bagian prosthetic na orthotic .Produk utama kami kalebet: adaptor prostétik, sendi dengkul prostétik, sendi hip, suku prostétik, leungeun myo elctric, leungeun kosmétik, alat/bahan prostétik, Orthotics

Kami gaduh peralatan manufaktur canggih sareng profésional, insinyur panalungtikan sareng pamekaran anu saé, anu ngatur kualitas luhurment sareng tim manufaktur anu berpengalaman.

Kami gaduh pabrik casting diri, pabrik Mesin CNC, bengkel ngumpul sareng Pusat Panaliti sareng Pangembangan Téknologi. Sadaya produk Desain sareng didamel ku nyalira, urang tiasa ngontrol harga hargana saé pisan! Sangkan bisa nyadiakeun Anjeun kualitas pangalusna, harga pangalusna sarta pangalusna sanggeus-ngajual service.Our Prinsipna nyaeta: Pangalusna keur anjeun!

Kami ngagaduhan Sertipikat CE pikeun kadali kualitas sareng Sertipikat ISO 13485 pikeun manajemén, sareng Sertipikat Dijual Gratis pikeun dijual di pasar. jeung réngsé pendaptaran ti Cina Pangan sarta Narkoba Administrasi.

 

Ayeuna produk urang geus dijual ka leuwih ti 50 nagara, kayaning Ameriacan, Jérman, Mexico, Mesir, Thailand, Kenya, India, Myanmar, Iran, Irak, Suriah jsb.

Pabrik urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur. Urang neruskeun usaha urang dina innovating tanpa stagnasi wae, ngamekarkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan béda pikeun konsumén urang, Tujuan urang téh nawarkeun téhnologi leuwih canggih, desain leuwih manusiawi jeung layanan leuwih considerate meunang kapercayaan customer urang. jeung persetujuan, nyieun kontribusi ka dunya, Wilujeng sumping sadaya babaturan nganjang, sarta ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang kalayan kami pikeun masa depan cerah.

Kami salawasna kabuka pikeun ideu anyar, saran, sareng pamundut khusus. Kami ngabagéakeun kasempetan pikeun damel sareng dokter, dokter bedah, sareng amputasi. Upami anjeun gaduh minat damel babarengan atanapi kasus khusus anu anjeun peryogikeun bantosan, punten ulah ragu ngahubungi kami

Pausahaan urang salawasna insists on survival ku kualitas sarta geus terus nyieun inovasi dina manajemen jeung téhnologi, sarta kami geus ngadegkeun hiji manajemen ilmiah sora jeung jaminan kualitas system.We pageuh yakin yén urang bakal boga masa depan leuwih ngajangjikeun.

Sertipikat

certificate (1)
certificate (4)
certificate (2)
certificate (3)

Pabrik

factory (2)
factory (1)
factory (4)
factory (3)
factory (5)
factory (6)