tentang Kami

Hayu anjeun terang langkung

Hebei Baisite Prosthetic Orthotic Technology Co., Ltd. nyaéta produsén profésional dina bagian prostétik sareng orthotic.

company_intr_img1

produk

  • Prosthetic Joint
  • Adaptor Prostétik
  • Bahan Alat Kosmétik Prostétik
  • Engsel Dengkul
  • Prosthesis anggota awak luhur
  • Pikeun Kids
  • Suku Prostétik
\

Warta

Émbaran panganyarna

  • A amputee 10 taun heubeul ti Chula Vista celebrates meunang prosthetic leg ngajalankeun anyar

    Puluhan atlit anu ditantang sacara fisik parantos nampi kasempetan anyar pikeun latihan. The Challenge Athlete Foundation host klinik ngajalankeun di Mission Bay on Sabtu isuk. Aya atlit tina sagala umur. Seueur murangkalih, anu parantos diamputasi anggota awak atanapi dilahirkeun ku cacad fisik ...

  • A lanceukna di Qingdao maké suku prosthetic ngajalankeun seuneu video sakuliah Internét! Ieu sumanget juang!

    Anyar, A lanceukna leutik di Qingdao maké prosthetic suku ngajalankeun seuneu video sakuliah Internet! Ieu sumanget juang! Dina 18 Méi Di Sakola Olahraga Qingdao Lalaki jeung leg prosthetic ngajalankeun kalawan batur Anjeunna Li MAO da Lahir di 1988, Li Maoda asalna hiji lalaki sanggup-bodied anu resep ...

  • Cinta dina prosthetics

    Kadal bisa baranahan sanggeus leungit buntut, sarta keuyeup bisa baranahan sanggeus leungit suku maranéhanana, tapi dibandingkeun jeung ieu sato sigana "primitif", manusa geus leungit loba kamampuhan pikeun baranahan salila évolusi. Kamampuhan pikeun regenerasi anggota awak i ...

  • Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika masang orthosis prosthesis leg

    Mecenghulna anggota awak jieunan mangrupa hal senang pikeun amputees, nulungan aranjeunna ngajawab loba masalah hirup. Prostheses Zhongkang sareng alat orthopedic ngenalkeun yén jalma henteu kedah calik dina korsi roda saatos masang anggota awak buatan, sareng aranjeunna tiasa leumpang nyalira saatos rehabilitasi anu leres ...